Столичани недоволстват от новите е-билети за градския транспорт. Електронните билети за

...
Столичани недоволстват от новите е-билети за градския транспорт. Електронните билети за
Коментари Харесай

Столичанка бясна относно новите е-билети: Търсила съм 2 часа информация в интернет

Столичани недоволстват от новите е-билети за градския превоз. 

Електронните билети за време в градския превоз в София към този момент са факт.

В първите дни след въвеждането на новите билети в София, се стигна и до напрежение измежду пътуващите.

" Изобщо не са комфортни, дамата ме държи 30 минути, тъй като никой не ги е обучил и ние, потребителите, през вчерашния ден разбра за това. Търсила съм 2 часа информация в интернет, до момента в който открия нещо полуизяснено. Тук важи правилото: за какво да е елементарно, като може да е мъчно ", възмути се софиянка, съобщи.

" Днес ми продадоха хартиена карта, която не важи за градския превоз. Сега ще отида в павилиона, който мия продадоха, с цел да я върна ", показа друга пътуваща.

Цената на билет 30+ минути се резервира от 1,60 лева За 60+ минути коства 2,20лв, а еднократен билет, продаван от водача, е 2 лв..

" Купила съм онлайн, става много по-бързо и е по-удобно ", разяснява столичанин.

" Възползвах се преди малко, системата е още малко объркана и служителките едвам се оправят, само че ще свикнем, както с всичко друго ", безапелационна бе друга гражданка на столицата.

Валидацията при качване в транспортното средства става наложително за всеки тип превозен документ. Санкцията е 3 лева, а в първите няколко седмици ще има толеранс към пасажерите.

Валидацията е нужна, с цел да може да се пускат спомагателни транспортни средства по натоварените линии в час пик, обясниха от общината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР